Cursussen, Inloop Atelier & Workshops

Wanneer heeft u voor het laatst  een penseel  opgepakt ?

Sommige mensen kunnen het zich niet eens herinneren, anderen hebben in een opleiding of via allerlei cursussen een schat aan ervaring opgebouwd.

In het atelier van Nelleke Haverhals aan de Nieuwevaart in Sprang-Capelle worden er aquarelcursussen en workshops georganiseerd voor beginners en gevorderden.

Cursussen

Een cursus bestaat uit 10 lessen en er zijn per cursus niet meer dan 11 cursisten.

In Februari starten de voorjaarscursussen en September de najaarscursussen. Aan de hand van landelijke thema’s zoals bloemen en fruit van het seizoen leert u de basisvaardigheden van tekenen en schilderen.

U hoeft dus nog niet te kunnen tekenen.

Beginnende cursisten

Beginnende cursisten starten met uitleg over de aan te schaffen verf en penselen etc. en een tekenles. De volgende lessen bestaan uit  een serie simpele opdrachten oplopend in moeilijkheidsgraad. Zodat u telkens iets leert en met een leuk resultaat naar huis gaat. 

Gevorderen

Voor de gevorderden staan er altijd verse bloemen of stillevens klaar,zij kiezen zelf wat ze willen schilderen. Vanzelfsprekend krijgen ook zij advies en begeleiding. Voor deze groep is ook schilderen met aqcryl mogelijk.

De prijs is € 110,- voor een cursus van 10 lessen. Koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen.

Materialen moeten zelf worden aangeschaft.Een gemiste les kan, indien gewenst, worden in gehaald op van de andere cursustijden.

Cursusdata en tijden

De herfstschildercursussen 2018 starten op dinsdag 18 september, woensdag 19 september en donderdag 20 september en het inloopatelier/cursus start zaterdag 22 september.

De voorjaarscursussen starten op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag in februari 2019.

 

Cursustijden

dinsdagmiddag-cursus             13.00 uur - 15.45 uur

woensdag morgencursus          9.00 uur  - 11.45 uur

woensdag middagcursus         13.00 uur - 15.45 uur

donderdag middagcursus          9.00 uur - 11.45 uur

donderdag middagcursus        13.00 uur - 15.45 uur      

zaterdag morgencursus           10.00 uur - 13.00 uur

Met uitzondering van de school vakanties

 

Inloop Atelier

Op vrijwel elke zaterdagmorgen vanaf 21 september van 10.00 uur tot 13.00 uur staat het atelier van Nelleke Haverhals open voor iedereen die eens wil komen tekenen /schilderen (aquarel). Zowel voor beginners als gevorderden. Thema's zijn bloemen en stillevens.

De kosten zijn €.21,-  p.p. inclusief materiaal (aquarel) en koffie en thee.

Het is mogelijk om meerdere lessen tegen diverse kortingen te boeken. Bijvoorbeeld drie lessen op zaterdagmorgen voor € 55,- inclusief materiaal. Vraag even naar de mogelijkheden.

Minimun leeftijd is 18 jaar.

Maximaal 8 personen per zaterdagmorgen. Bel of mail even om zeker te zijn van een plaats, want vol is vol!

 

Workshops

Kom eens een morgen, middag of avond schilderen in het atelier van Nelleke Haverhals.Voor vriendinnengroep,bedrijfs- of familieuitje.

In een sfeervolle omgeving leren schilderen en met een leuk resultaat naar huis. Voor groepen van 4 tot 10 personen vanaf € 22,- per deelnemer. Ook is het mogelijk een workshop voor 2 personen te boeken (dan geldt wel een ander tarief)

Informatie en boekingen; info@nellekehaverhals.nl 0416-278679